Σημαίες – Beach Flags

H εταιρεία μας κατασκευάζει και εμπορεύεται αυτοστήρικτες σημαίες παραλίας (beachflags, adflags, dropflags, bowheads, teardrop flags κτλ), διαφημιστικές σημαίες στη διάσταση που επιθυμείτε χωρίς κανέναν περιορισμό στην ποσότητα των χρωμάτων, λάβαρα, επιτραπέζιες σημαίες για γραφεία και συνεδριακούς χώρους, γιρλάντες με εκτύπωση και χωρίς, ναυτικές σημαίες, ιστορικές σημαίες, εκκλησιαστικές σημαίες, στρατιωτικές σημαίες, σημαίες δήμων και οργανισμών, ελληνικές σημαίες αλλά και σημαίες άλλων κρατών, πανό, τραπεζομάντιλα συνεδρίων, μεγάλες τηλεσκοπικές σημαίες, σημαίες για αυτοκίνητα, τέντες πτυσσόμενες και τηλεσκοπικές, σκίαστρα παραλίας με εκτύπωση, μαξιλαράκια με εκτύπωση, ρολοκουρτίνες.
Τα  διαφημιστικά ιστία Flying Banner/ Beach Flag είναι κατάλληλα για εκδηλώσεις, αθλητικές διοργανώσεις, ξενοδοχειακές μονάδες, beach bar και γενικά χώρους εστίασης, χειμερινά θέρετρα, χιονοδρομικά κέντρα κτλ.  Παρέχουν ευκολία στην τοποθέτηση χωρίς τη χρήση εργαλείων όπως επίσης και στη μεταφορά.
Συμπεριλαμβάνεται ενισχυμένος πάσσαλος αλουμινίου, ψηφιακή εκτύπωση χωρίς περιορισμό στα χρώματα, τσάντα μεταφοράς για τον πάσσαλο και βάση που γεμίζει με νερό ή άμμο.
Υλικά εκτύπωσης: Ύφασμα 100% πολυεστερικό 120gr/m2  τριπλής πλέξης. Μελάνια διασποράς (dye – sublimation)
Υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου ή φωτογραφίας σε σημαία για χρήση σε καταστήματα, ξενοδοχεία, συναυλίες, εκθέσεις κτλ. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ως προς τη διάσταση, την ποσότητα ή το σχέδιο.
Οι διαφημιστικές σημαίες είναι διπλής όψης σε ύφασμα polyester, 120gr /τμ τριπλής πλέξης, με φωτογραφική ποιότητα εκτύπωσης, με ιδιαίτερα ζωντανά χρώματα, ενώ χρησιμοποιούνται οικολογικά μελάνια ανεξίτηλα. Πλένονται στο πλυντήριο στους 40ο C.
Επιλογή στον τρόπο ραψίματος, τοποθέτησης τρούκ ανάλογα με το σημείο τοποθέτησης.
Υπάρχει η δυνατότητα για οποιαδήποτε εκτύπωση η διάσταση για τα λάβαρα, ενώ μπορούν να γίνουν είτε μονής είτε διπλής όψης με το κρόσι της επιλογής σας σε οποιαδήποτε ποσότητα.
Οι προτεινόμενες διαστάσεις είναι οι εξής:
  • 8x14cm
  • 17x25cm
  • 20x29cm
Δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου σε επιτραπέζια σημαιάκια είτε με ξύλινο ιστό είτε με μεταλλικό.
Το σημαιάκι έχει διάσταση 18x27cm.
Κατάλληλα για γραφεία και συνεδριακούς χώρους.
Υπάρχουν διαθέσιμες έτοιμες γιρλάντες (Ελληνικές, Βυζαντινές, εκκλησιαστικές, χρωματιστές κτλ) ενώ παρέχεται η δυνατότητα εκτύπωσης εκ νέου με το λογότυπο που επιθυμείτε, όσα μέτρα χρειάζεστε σε τετράγωνο ή τρίγωνο σχήμα, σε οποιαδήποτε διάσταση.
Η κατασκευή αφορά σε οποιαδήποτε διάσταση και σε οποιοδήποτε σχέδιο, ακόμη και σε λάβαρο.
Υπάρχει η δυνατότητα να προστεθούν κρόσια, φούντες. Ναυτικές σημαίες
Η κατασκευή αφορά σε οποιαδήποτε διάσταση και σε οποιοδήποτε σχέδιο, ακόμη και σε λάβαρο.
Υπάρχει η δυνατότητα να προστεθούν κρόσια, φούντες.
Δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου η φωτογραφίας σε σημαία. Οι σημαίες Δήμων & Οργανισμών βγαίνουν σε οποιαδήποτε διάσταση, ποσότητα και σχέδιο.
Είναι διπλής όψης, το ύφασμα είναι polyester, 120gr/ τμ, τριπλής πλέξης, με φωτογραφική ποιότητα εκτύπωσης, ιδιαίτερα ζωντανά χρώματα, οικολογικά μελάνια ανεξίτηλα.
Πλένονται στο πλυντήριο στους 40ο C.
Επιλογή στον τρόπο ραψίματος, τοποθέτησης τρούκ ανάλογα με το σημείο στήριξης.
Διαθέσιμες ελληνικές σημαίες και σημαίες άλλων κρατών σε συγκεκριμένες διαστάσεις : 50x70cm,70x100cm, 100x150cm,120x200cm, 150x250cm .
Υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας σε οποιαδήποτε διάσταση που ταιριάζει στο χώρο σας ακόμη και κάθετες σημαίες.
Δυνατότητα εκτύπωσης σε πανό στη διάσταση της επιλογής σας με το δικό σας λογότυπο ή μήνυμα.
Παρομοίως τα τραπεζομάντηλα μπορούν να εκτυπωθούν σε οποιαδήποτε διάσταση. Κατάλληλα για συνέδριά, εκδηλώσεις, επιχειρήσεις catering κτλ.
Το ύφασμα είναι σατέν 100% πολυέστερ, και πλένονται στο πλυντήριο στους 40ο C.
Συμπεριλαμβάνεται ιστός αλουμινίου τηλεσκοπικό (ύψος 5,40μ.), βάση νερού 80lit ή για σταθερό έδαφος, ρότορα προκειμένου να επιτρέπει την περιστροφή της σημαίας με τη φορά του ανέμου, σημαία με λογότυπο (100x410cm) και τσάντα μεταφοράς.
Δυνατότητα αλλαγής θέματος μελλοντικά στον υπάρχων μηχανισμό.
Το ύψος της τέντας είναι 5 μέτρα, η διάσταση είναι 12x12μ μέχρι τους πασσάλους. Με σατέν ύφασμα και πλήρης εκτύπωση.
Εύκολη τοποθέτηση καλύπτοντας μεγάλη επιφάνεια.
Κατάλληλο για εκδηλώσεις, beach volley, games κτλ.
Το σκίαστρο παραλίας υποκαθιστά την ομπρέλα κι έχει τριγωνικό σχήμα με ύψος 300cm, και παρέχει ρύθμιση κλίσης.
Το ύφασμα είναι σατέν , εκτύπωση 150x300cm.